Chiftele in sos de morcovi si ceapa
Reteta culinara Chiftele in sos de morcovi si ceapa din categoria Mancaruri cu carne. Specific Romania. Cum sa faci Chiftele in sos de morcovi si ceapa
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftele in sos de morcovi si ceapa
INGREDIENTE
Ingrediente Chiftele in sos de morcovi si ceapa
Chiftele in sos de morcovi si ceapa
Ingrediente
Chiftele :
500 gr carne tocata de vita
1 ou
2 lg pesmet
Patrunjel tocat marunt
Sare
Piper
Boia
1/2 ceapa tocata marunt
1 catel de usturoi dat pe razatoare
Se pot folosi in cantitati mai mari condimentele, dupa gust.
Sos:
2 cepe
4 morcovi mari
200 ml vin alb
350 ml apa+1 cub knorr cu gust de carne (sau 350 ml supa de vaca)
1 lingura de faina
Sare
Piper
Ulei de masline