Chiftelute cu dovlecei si soia

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Chiftelute cu dovlecei si soia

Dovleceiii curatati de coaja, rasi fin, dupa ce sunt bine storsi, se pun intr-un castron impreuna cu morcovul curatat si ras fin, ceapa tocata foarte marunt, usturoiul pisat, granulele de soia oparite cateva minute, apoi scurse, mararul taiat marunt, ouale batute. Se adauga sare, piper, pesmetul, apoi se amesteca bine totul. Intr-o farfurie mare, se pune faina, se ia cu lingurita din compozitie, se pune in faina, se amesteca putin cu faina, apoi se formeaza chiftelute si se pun la prajit. Dupa ce s-au rumenit, se scot pe hartie de bucatarie, apoi se servesc cu salata de spanac, stropita cu putin otet balsamic.

Ingrediente Chiftelute cu dovlecei si soia

500 g dovlecei

1 ceapa

2 morcovi

2 capatani de usturoi

100 g soia granule

2 oua

sare

piper

1/2 lingurita cimbru

marar verde

2 cani cu faina

1 ceasca cu pesmet

ulei pentru prajit

baby spanac

Categorii