Chiftelute de porc cu sos de mere

Timp de preparare o ora si 15 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Chiftelute de porc cu sos de mere

Incalziti cuptorul la 180 grade C.Intr-un vas amestecati carnea, sosul de mere, pesmetul si patrunjelul. Framantati bine si formati bilute de carne mici si sferice.

Asezati-le intr-un vas de iena. Apoi combinati sucul de rosii, ceapa si indulcitorul si turnati-le deasupra chiftelutelor. Dati la cuptor 45 minute acopetite cu o folie de aluminiu. Apoi descopetiti si dati la cuptor inca 15 minute.

Ingrediente Chiftelute de porc cu sos de mere

500 g carne de porc macinata cu cat mai putina grasime

3/4 canita sos de mere neindulcit

6 linguri pesmet

1 lingurita patrunjel

450 g rosii decojite si taiate cubulete(din conserva)

1/2 canita de ceapa taiata fin

1 lingura de indulcitor

Categorii