Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta

Reteta culinara Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta din categoria Mancaruri de post. Specific Romania. Cum sa faci Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta

 

Retete de post economice

Ingrediente Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta

750 gr cartofi fierti in coaja

100 gr granule de soia fierte in apa cu vegeta de legume, dupa gust

1 legatura de ceapa verde

sare si piper dupa gust

4 linguri de pesmet

faina si ulei pentru prajit chiftelele

1/2 cutie rosii pasate

1 fir mic de praz

1 lingurita bobite de mustar

sare si piper dupa gust

2 linguri de ulei

1 conopida mica fiarta in apa cu sare

Categorii