Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta
Reteta culinara Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta din categoria Mancaruri de post. Specific Romania. Cum sa faci Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta
Retete de post economice
Ingrediente Chiftelute din cartofi cu sos de rosii si conopida fiarta
750 gr cartofi fierti in coaja
100 gr granule de soia fierte in apa cu vegeta de legume, dupa gust
1 legatura de ceapa verde
sare si piper dupa gust
4 linguri de pesmet
faina si ulei pentru prajit chiftelele
1/2 cutie rosii pasate
1 fir mic de praz
1 lingurita bobite de mustar
sare si piper dupa gust
2 linguri de ulei
1 conopida mica fiarta in apa cu sare