Chiftelute indiene de spanac si cartofi cu sos de menta si coriandru
Reteta culinara Chiftelute indiene de spanac si cartofi cu sos de menta si coriandru din categoria Aperitive / Garnituri. Specific India. Cum sa faci Chiftelute indiene de spanac si cartofi cu sos de menta si coriandru
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftelute indiene de spanac si cartofi cu sos de menta si coriandru
Aceste chiftelute sunt cunoscute sub numele de Aloo tikki. Menta si coriandrul sunt din productie proprie,am o mica gradina pe balcon.
Ingrediente Chiftelute indiene de spanac si cartofi cu sos de menta si coriandru
2 cartofi mari
3 linguri de ulei,plus ulei ptr prajit
250 gr de spanac proaspat si oparit
1 lingurita de chimion (cumin) pudra
2 catei de usturoi
1/2 lingurita piper de cayenne
sare si piper negru proaspat macinat
10 fire de menta proaspata
30 de fire de coriandru proaspat
1 catel de usturoi
1/2 lingurita de zahar
1/2 lingurita de sare
2 lingurite de suc de lamaie,proaspat stors
100 ml de apa