Chiftelute la cuptor in forme de briose

Timp de preparare o ora si 10 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Chiftelute la cuptor in forme de briose

Se toaca carnea, se amesteca cu ouale, usturoiul , ceapa si mararul taiate marunt.Odata cu carnea se pot trece prin masina si ceapa, usturoiul si mararul dar eu am preferat sa le tai.Se amesteca bine cu mana.Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase)si putin ulei de masline.Se amesteca bine.Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se aseaza in forme de briose unse cu putin ulei si tapetate cu faina.Se da la cuptor pana se rumenesc . Se servesc atat calde cat si reci alaturi de o garnitura si o salata. Pofta buna!

Ingrediente Chiftelute la cuptor in forme de briose

.400 g carne de vitel

.400 g piept de pui dezosat

.3 oua

.3 fire de ceapa verde

.3 fire de usturoi verde

.o legatura de marar

.faina

.putina apa minerala

.ulei de masline

.sare,piper

Categorii