Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb

Reteta culinara Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb
Preparat ovo-lacto-vegetarian.... O bunatate!
Ingrediente Chiftelute vegetariene cu spanac si parmezan in crusta de susan cu sos alb
3 maini de spanac ( cat sa umpleti o sita mare)eu am ales babyspanac
100 gr. branza telemea cremoasa
50 gr. parmezan razuit
un praf de usturoi
un praf de busuioc
2 linguri de quinoa
1 lingura seminte de Chia
2 linguri cu varf de pesmet
1 ou mare
un praf bun de sare
un varf de lingurita praf de copt
o canita de susan
2 cani si 1/2 lapte
60 gr. unt
1 lingura si jumatate de faina
3 linguri smantana
1galbenus
2 linguri parmezan
sare dupa gust
piper
nucsoara un praf