Chili con carne

Timp de preparare o ora

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Chili con carne

Se pune uleiul in vas ( eu gatesc foarte mult in wok, dar orice vas antiaderent este perfect), carnea de vita, ceapa, rosiile impreuna cu sosul tomat, sarea si piperul, se lasa la fiert acoperite aprox. 45-50 min. Se adauga porumbul, fasolea, ardeiul taiat cubulete, chili si se completeaza cu apa pentru a mai fierbe inca 15 min. Se serveste cu tortilla (se gasesc in pungi asemanatoare chipsurilor) sau in chifle din care se scoate continutul si tinute putin la cuptor pentru a se intari asemeni unor mici farfurii.

Ingrediente Chili con carne

1 pachet carne tocata de vita - 500 g

1 cutie rosii tocate in sos tomat

1 cutie mica porumb

1 cutie fasole boabe ( cea maro e mai de efect, dar se poate pune si fasole obisnuita)

1 ardei verde (pentru culoare)

1 ardei rosu

1 ceapa tocata marunt

sare

piper

chili 2-3 lingurite (desii recomand la inceput sa puneti 1 lingurita si daca doriti mai iute sa compeltati) sau 1 ardei iute taiat marunt

ulei - o lingura

Categorii