Chili con carne

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Chili con carne

Pentru inceput spalam si taiem cuburi ardeii, rosiile, ceapa. Usturoiul se taie foarte marunt . Incingem 4 linguri cu ulei de masline si punem carnea la calit pentru 5 minute, apoi adaugam ceapa, usturoiul si lasam sa se inmoaie. Urmeaza condimentele, le inabusim 2 minute si adaugam rosiile crude, ardeii, rosiile din conserva si fasolea. Lasam sa clocoteasca, la foc mic, pana se formeaza un sos gros. Este o mancare delicioasa si am servit-o cu pita. Optional puteti adauga, la mancare, naut sau porumb din conserva!

Ingrediente Chili con carne

600 gr carne tocata amestec

de buna calitate

500 gr fasole rosie fiarta

la conserva

1 ceapa mare

4 catei usturoi

2 rosii

1 cutie cu rosii cuburi

2 ardei rosii kapia

1 ardei gras galben

2 ardei iuti

1 lingurita chimen

1 lingurita oregano

1 lingurita cimbru

1 lingurita paprika dulce

1 lingurita paprika iute

1 lingurita sare 2 foi de dafin

Categorii