Chocolate-chip Muffins
Instructiuni de preparare Chocolate-chip Muffins
Ingrediente Chocolate-chip Muffins
100 gr unt
la temperatura camerei
100 gr zahar
3 oua
100 ml lapte
120 gr faina
1 plic (84 gr) praf Creme Ole cu gust de ciocolata
1 lingurita praf de copt
un praf de sare
1 lingurita esenta de rom
100 gr fulgi de ciocolataSe incalzeste cuptorul la 180⁰C.
Intr-un vas se bate untul cu zaharul.Se adauga ouale si esenta de rom apoi se mixeaza.Se incoporeaza apoi laptele.Intr-un alt vas se amesteca faina cu praful de copt si sarea apoi se incorporeaza in amestecul cu unt.
Se imparte compozitia obtinuta in jumatate.Intr-una din jumatati se incorporeaza praful de Creme Ole.Se impart fulgii de ciocolata in mod egal in cele 2 compozitii.Se pun cele doua compozitii de aluat in formele de briose
alternandu-le.Se dau briosele la copt 20-30 minute.