Chocolate Mud Cake fara gluten

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Chocolate Mud Cake fara gluten

Se incalzeste cuptorul la 180-190 g C. Se unge cu unt forma. Se pune untul intr-o cratita si se topeste la foc mic. Se ia de pe foc, se adauga zaharul si se omogenizeaza cu o lingura de lemn. Intr-un bol, se mixeaza ouale. Se adauga peste oua amestecul de unt si zahar, omogenizand. Se amesteca faina cu cacao si se adauga in compozitia de mai sus pana se obtine o compozitie uniforma. Se transfera compozitia in tava si se aseaza perele deasupra. Se distribuie ciocolata deasupra aluatului apoi fulgii de migdale. Se coace prajitura cca 30 de minute in cuptor. Nu o lasati sa se coaca foarte mult deoarece aluatul va deveni pufos la interior si nu cremos.

Ingrediente Chocolate Mud Cake fara gluten

tava 20x30 cm:

200 g unt

250 g zahar

4 oua

75 g faina (am folosit Mix it! de la Dr. Schar)

50 g cacao

230 g jumatati de pere scurse din compot

100 g ciocolata neagra

tocata grosier

20 g fulgi de migdale

Categorii