Choux a la creme cu topping de ciocolata
Reteta culinara Choux a la creme cu topping de ciocolata din categoria Prajituri. Cum sa faci Choux a la creme cu topping de ciocolata
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Choux a la creme cu topping de ciocolata
INGREDIENTE
Aluat:
250 ml apa 100 g unt/ulei/margarina 125 g faina 3 oua mari sau 4 miciCrema de vanilie:
700 ml lapte 1 baton de vanilie 6 galbenusuri 4-5 linguri faina 150 g zahar 200 ml smantana pentru frisca/frisca lichidaTopping:
100 g ciocolata 2 linguri cacao 80 ml frisca lichida 1 cubulet de untIngrediente Choux a la creme cu topping de ciocolata
250 ml apa
100 g unt/ulei/margarina
125 g faina
3 oua mari sau 4 mici
700 ml lapte
1 baton de vanilie
6 galbenusuri
4-5 linguri faina
150 g zahar
200 ml smantana pentru frisca/frisca lichida
100 g ciocolata
2 linguri cacao
80 ml frisca lichida
1 cubulet de unt