Choux a la creme cu topping de ciocolata

Reteta culinara Choux a la creme cu topping de ciocolata din categoria Prajituri. Cum sa faci Choux a la creme cu topping de ciocolata

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Choux a la creme cu topping de ciocolata

 

INGREDIENTE

Aluat:

250 ml apa 100 g unt/ulei/margarina 125 g faina 3 oua mari sau 4 mici

Crema de vanilie:

700 ml lapte 1 baton de vanilie 6 galbenusuri 4-5 linguri faina 150 g zahar 200 ml smantana pentru frisca/frisca lichida

Topping:

100 g ciocolata 2 linguri cacao 80 ml frisca lichida 1 cubulet de unt

Ingrediente Choux a la creme cu topping de ciocolata

250 ml apa

100 g unt/ulei/margarina

125 g faina

3 oua mari sau 4 mici

700 ml lapte

1 baton de vanilie

6 galbenusuri

4-5 linguri faina

150 g zahar

200 ml smantana pentru frisca/frisca lichida

100 g ciocolata

2 linguri cacao

80 ml frisca lichida

1 cubulet de unt

Categorii