Chutney si Subji Ayurvedic

Reteta culinara Chutney si Subji Ayurvedic din categoria Mancaruri de post. Specific India. Cum sa faci Chutney si Subji Ayurvedic

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Chutney si Subji Ayurvedic

 

Chutney:sos indian din ardei si ceapa,foarte foarte bun si cremos. Subji Ayurvedic:se aseamana cu tocanita romaneasca,dar este cu mult mai aromat si delicios.

Ingrediente Chutney si Subji Ayurvedic

Chutney:

2 ardei rosii mari

2 cepe mari

o bucata ghimbir proaspat

o frunza de dafin

0,5 lingurita piper

3 linguri ulei

sare

o legatura patrunjel

Subji Ayurvedic:

5 cartofi

2 ardei rosii

o ceapa

0,5 lingurita scortisoara

o lingurita seminte de chimion

0 lingurita curry

o lingurita boia dulce

6 linguri ulei

o lingurita sare

2 cani de apa(500 ml)

o felie potrivita fenicul

Categorii