Chutney si Subji Ayurvedic

Reteta culinara Chutney si Subji Ayurvedic din categoria Mancaruri de post. Specific India. Cum sa faci Chutney si Subji Ayurvedic
Timp de preparare 120 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Chutney si Subji Ayurvedic
Chutney:sos indian din ardei si ceapa,foarte foarte bun si cremos. Subji Ayurvedic:se aseamana cu tocanita romaneasca,dar este cu mult mai aromat si delicios.
Ingrediente Chutney si Subji Ayurvedic
Chutney:
2 ardei rosii mari
2 cepe mari
o bucata ghimbir proaspat
o frunza de dafin
0,5 lingurita piper
3 linguri ulei
sare
o legatura patrunjel
Subji Ayurvedic:
5 cartofi
2 ardei rosii
o ceapa
0,5 lingurita scortisoara
o lingurita seminte de chimion
0 lingurita curry
o lingurita boia dulce
6 linguri ulei
o lingurita sare
2 cani de apa(500 ml)
o felie potrivita fenicul