Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara

Timp de preparare 35 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara

Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o oala.Se toarna vinul,se completeaza cu apa pana este acoperit complet,se adauga condimentele si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic.

Cand este fiert foarte bine se lasa la racit ,dupa care se dezoseaza si se serveste alaturi de garnitura si muraturile preferate.

A pregatit un piure de cartofi in care am adaugat la sfarsit nucsoara si o mancarica de ardei capia copti

Ingrediente Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara

un ciolan afumat in casa

1l vin alb

4 foi de dafin

o lingurita piper boabe

jum.lingurita boabe coriandru

6 cuisoare

cimbru,busuioc si tarhon macinat

Categorii