Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara
Instructiuni de preparare Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara
Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o oala.Se toarna vinul,se completeaza cu apa pana este acoperit complet,se adauga condimentele si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic.
Cand este fiert foarte bine se lasa la racit ,dupa care se dezoseaza si se serveste alaturi de garnitura si muraturile preferate.
A pregatit un piure de cartofi in care am adaugat la sfarsit nucsoara si o mancarica de ardei capia copti
Ingrediente Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara
un ciolan afumat in casa
1l vin alb
4 foi de dafin
o lingurita piper boabe
jum.lingurita boabe coriandru
6 cuisoare
cimbru,busuioc si tarhon macinat