Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Timp de preparare 3 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

Ciolanul se portioneaza dupa caz, se razuie un pic cu cutitul ,se spala bine si se aseaza intr-o oala.Se toarna vinul,se completeaza cu apa pana este acoperit complet,se adauga condimentele si se lasa sa fiarba acoperit la foc mic. Cand este fiert foarte bine se lasa la racit ,dupa care se dezoseaza si se serveste alaturi de garnitura si muraturile preferate. Eu am pregatit un piure de cartofi in care am adaugat la sfarsit nucsoara si o mancarica de ardei capia copti . http://www.gustos.ro/retete-culinare/piure-de-cartofi-7.html http://www.gustos.ro/retete-culinare/mancare-de-ardei-capia-copti.html

Ingrediente Ciolan afumat fiert in vin servit cu piure de cartofi cu nucsoara si mancare de ardei capia copti

un ciolan afumat in casa (adus de la Varatec)

1l vin alb

4 foi de dafin

o lingurita piper boabe

jum.lingurita boabe coriandru

6 cuisoare

cimbru,busuioc si tarhon macinat

Categorii