Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

Timp de preparare 120 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

Vom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert. Dupa ce se ia toata spuma, se vor pune legumele cu foaia de dafin peste aripi, urmand sa punem cartofii taiati cubulete. In alta oala,vom pune la fiert ficateii si dupa ce ii vom lua spuma, ii putem pune in oala cu aripile si legumele. Cat timp stau la fiert, ne vom ocupa de prepararea taiteilor: intr -un castron vom pune 100 de grame faina 00 (normala, cu un continut mic de proteine) cernuta, oul, sare, piper, un pic de ulei si vom framanta pana se formeaza un aluat. Se pune in frigider aluatul invelit in folie de plastic ptr o jumatate de ora ca sa se odihneasca, dupa aceea vom face o foaie, o rulam si vom taia fasii subtiri. Cat timp lasam taiteii sa se usuce, vom pune un pic de pasta tomate in ciorba, dupa aceea fasolea verde si dupa vreo 5 minute, vom pune borsul. Dupa aceea, vom asezona cu un pic de sare, gustam si daca mai trebuie bors, mai adaugam, iar daca e perfecta, vom pune taiteii pe care i-am lasat la uscat. Vom pune un capac si ii se vor lasa cam 2-3 minute. La sfarsit se poate pune verdeata tocata fin, eu am ales sa pun un pic de coriandru si patrunjel verde. Pofta buna!

Ingrediente Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

1 ceapa

1 ardei rosu

1 ardei galben

1 ardei iute

telina

pastarnac

1 morcov

1 foaie de dafin si ardeiul iute

aripioare de pui

ficatei de pui

pasta de tomate

bor

sare

1 ou (pentru taitei)

faina

pastai de fasole verde

cartofi

coriandru

patrunjel verde.

Categorii