Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

Timp de preparare 120 ore

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

Vom incepe prin a spala toate legumele si a le toca fin, dupa aceea se vor spala aripile de pui si se pun la fiert. Dupa ce se ia toata spuma, se vor pune legumele cu foaia de dafin peste aripi, urmand sa punem cartofii taiati cubulete. In alta oala,vom pune la fiert ficateii si dupa ce ii vom lua spuma, ii putem pune in oala cu aripile si legumele. Cat timp stau la fiert, ne vom ocupa de prepararea taiteilor: intr -un castron vom pune 100 de grame faina 00 (normala, cu un continut mic de proteine) cernuta, oul, sare, piper, un pic de ulei si vom framanta pana se formeaza un aluat. Se pune in frigider aluatul invelit in folie de plastic ptr o jumatate de ora ca sa se odihneasca, dupa aceea vom face o foaie, o rulam si vom taia fasii subtiri. Cat timp lasam taiteii sa se usuce, vom pune un pic de pasta tomate in ciorba, dupa aceea fasolea verde si dupa vreo 5 minute, vom pune borsul. Dupa aceea, vom asezona cu un pic de sare, gustam si daca mai trebuie bors, mai adaugam, iar daca e perfecta, vom pune taiteii pe care i-am lasat la uscat. Vom pune un capac si ii se vor lasa cam 2-3 minute. La sfarsit se poate pune verdeata tocata fin, eu am ales sa pun un pic de coriandru si patrunjel verde. Pofta buna!

Ingrediente Ciorba cu aripioare de pui, ficatei si taitei de casa

1 ceapa

1 ardei rosu

1 ardei galben

1 ardei iute

telina

pastarnac

1 morcov

1 foaie de dafin si ardeiul iute

aripioare de pui

ficatei de pui

pasta de tomate

bor

sare

1 ou (pentru taitei)

faina

pastai de fasole verde

cartofi

coriandru

patrunjel verde.

Categorii

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene

Chirbuli - Reteta de oua georgiene - Cum se prepara Chirbuli - Reteta de oua georgiene:  Curata si t

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă

Păstăi cu usturoi și mărar - Rețeta simplă și gustoasă - Cum se prepara aceste Păstăi cu usturoi și

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor

Dovlecei umpluti cu crema de branza, mozzarella si masline – reteta simpla la cuptor - Cum se prepar