Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Timp de preparare o ora si 40 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu aroma si culori tomnatice

Pentru inceput, punem la fiert fasolea, e bine sa o puneti de seara la inmuiat, fierbe mai repede. Dupa ce da 2-3 clocote, schimbam apa si punem din nou la fiert, procedam asa de inca 2 ori. Separat curatam toate legumele. Ceapa o taiem marunt, morcovul, pastarnacul, patrunjelul si ardeiul le taiem cubulete mici. Punem in tigaia wok toate legumele, presaram un pic de sare si adaugam uleiul, punem pe foc mic si calim cca 15 min. Dupa ce am calit legumele, le rasturnam in oala cu fasole fiarta, adaugam si carnatul taiat rondele si lasam sa fiarba cca. 20 min la foc mic, daca mai este nevoie, mai adaugam sare, nu a fost nevoie pentru ca si-a lasat si carnatul din sare. Am servit cu pofta, langa o cana cu must si niste gogosari in sos.

Ingrediente Ciorba cu aroma si culori tomnatice

cca 450 g fasole boabe alba ( de anul asta...prospatura)

cca 200 g carnati de oaie subtiri

uscati si un pic piscatori ( bestiala iuteala aia-n ciorba)

2 morcovi nici prea mici nici prea mari

1 pastarnac

1 patrunjel

3 ardei rosii

3 cepe rosii mai mari

sare dupa gust

cca 60 ml ulei

apa cca 3 l

Categorii