Ciorba cu carnati de bere

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu carnati de bere

Ceapa se taie solzisori si se caleste in ulei. Se adauga amestecul de legume, cartoful taiat cubulete si usturoiul taiat felii. Se lasa 2-3 minute sa se soteze, apoi se adauga cubul de supa de legume, dizolvat intr-un litru de apa fiarta. Se lasa sa fiarba 25 minute, se adauga carnatii de bere si se mai lasa sa fiarba 5 minute. Se adauga borsul fiert si se mai lasa sa fiarba inca circa 5 minute. Se potriveste de sare si piper. Se serveste cu smantana si ardei iute (dupa gust) şi se orneaza cu frunze de patrunjel.

Ingrediente Ciorba cu carnati de bere

- 1 plic (400 g) de amestec de legume congelate Bors taranesc

- 1 ceapa

- 1 cartof

- 3 linguri de ulei

- 250 ml bor

- 1 l apa

- 1 cub supa de legume

- 200 g carnati de bere

- sare

piper

dupa gust (atentie

carnatii si cubul de supa de legume contin sare)

- 3 catei de usturoi

- patrunjel verde

Categorii