Ciorba cu perisoare de curcan, rosii si oregano

Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba cu perisoare de curcan, rosii si oregano

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba cu perisoare de curcan, rosii si oregano

 

 Dupa cum am mai spus imi place sa tin cont de preferintele culinare ale celor ce-mi calca pragul . Asta dupa masura posibilitatilor si daca musafirii au mai stat la masa mea . De aceasta data am dorit sa prepar o ciorba de perisoare si am intrebat cum sa fie rosie sau alba ? S-a dorit rosie . Stiu ca   nu-i place verdeata taiata in zeama . Nu am putut sa  nu intervin creativ asa ca am incorporat verdeturi in perisoare . .   Ce sa mai spun in plus ? Aveam 3 pungi de gris ,3 de malai,  fainuri , Bobe de grau de ovaz. Orez -nicaieri . Am folosit orez cu quinoa si nu a fost deloc rau .

Ingrediente Ciorba cu perisoare de curcan, rosii si oregano

3 morcovi mici

3 linguri ulei floarea soarelui

3 linguri orez cu quinoa

2 tije apio [telina verde ]

2 fire oregano verde

1 ceapa

1 radacina patrunjel

1 radacina pastarnac

1 pahar rosii pasate

1/2 lingurita boia rosie de ardei

Perisoare :

500 gr piept curcan 

1 ou

1 lingura pasta ardei 

2 linguri pesmet 

1 lingura oregano verde tocat 

1 lingura patrunjel verde tocat 

sare

piper

Categorii