Ciorba cu perisoare de vitel
Reteta culinara Ciorba cu perisoare de vitel din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba cu perisoare de vitel
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba cu perisoare de vitel
Bineinteles ca este una dintre cele mai apreciate ciorbe .Sa ridice mana sus cui nu-i place . Sa stu ca am portie dubla :D!!!! De data aceasta am dorit o ciorba acrisoara care sa nu fie foarte incarcata . In acest scop nu am folosit smantana sau orez .
INGREDIENTE
Pofta mare !!!
Ingrediente Ciorba cu perisoare de vitel
1 ceapa mica rosie
1 ceapa mica galbena
1 morcov
1 felie de telina
4 linguri ulei floarea soarelui
1 lingurita boia dulce de ardei
1/4 lingurita boia iute de ardei
2 linguri otet tarhon in otet-productie proprie
frunze de telina verde
3 linguri orez-optional
smantana -optional
500 gr carne vitel
1 ou
3 linguri patrunjel verde tocat
1 lingura ceapa verde tocata
2 linguri pesmet
sare
piper negru macinat