Ciorba de ardei umplut la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Reteta culinara Ciorba de ardei umplut la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de ardei umplut la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

Timp de preparare 120 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de ardei umplut la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

 

Cu siguranță nu ratez nicio ocazie și spun „  Sunt mândru de Bucătarul meu”. Cum să nu fiu mândru, dacă pot împărtăși aici atâtea „Rețete de suflet”. Atunci pot afla rețetele frumoase și gustoase ale celorlalți bucătari! !!

10 ardei gras - culori diferite 2 morcovi 1 ceapă 1 radacina de patrunjel 1/2 telina mica 100 ml ulei 500 ml bulion roșu de casă 3 linguri de orez 1 lingurita de boia 1 frunză de dafin 1 crenguță de cimbru 1 lingura zahar ras sare patrunjel verde tocat Umplutura de piper 500 gr amestec de carne de porc tocata porc-life [acasa] 1 sau 1/2 ceapă 1 lingura patrunjel tocat sare piper Legumele se curata si se spala. Tăiați legumele în sferturi și apoi în bucăți mai mici. Se macină legumele cu ajutorul robotului. Le puteți răzui pe răzătoarea mare. Puneți legumele într-o cratiță în uleiul din vasul Multicooker. Adăugați boia și bulionul. Sarati. Amestecați ușor pentru a omogeniza și adăugați treptat puțină apă. Umpleți cu 2-3 l de apă. Se fierbe frunza de dafin și crenguța de cimbru. Spălați și curățați boabele de piper. Tăiați ușor ardeii și la celălalt capăt. [asa vor patrunde bine la fiert si nu va iesi umplutura din ele] Toc carnea pentru umplutură cu ajutorul blenderului vertical cu cuțitul prins de oala care este mai încăpătoare. La fel și pătrunjelul și ceapa verde. Se amesteca carnea tocata cu oul, patrunjelul verde tocat, ceapa tocata, sare si piper. Se omogenizează amestecul. Ardeii se pudreaza pe interior cu faina alba si se umplu cu amestecul de carne. Se pune ardeiul in faina cu capatul umpluturii.  Prin pudrarea făinii din interior, amestecul de carne de ardei se „lipește” și astfel nu iese din ardei la fierbere. Pudrand pe exterior faina, cand ardeii sunt introdusi la fierbere, se "sigileaza" si carnea nu se intinde. Făina va da o consistență ușoară supei de ardei umplute. Fierbeți ardeii timp de 3 ore pe funcția lentă. Adăugați orezul la fiert. Adăugați zahărul. Încercați dacă vă place cât de mult ardei umplut este fiert. Gustati si sare/piper daca este nevoie. La servire se decoreaza farfuria cu supa de ardei umpluta cu patrunjel verde.                

                                         Poftă bună !!!!

 

Ingrediente Ciorba de ardei umplut la Multicooker 5in1 Digital 5.6L Crock-Pot

10 ardei grasi - diverse culori

2 morcovi

1 ceapa

1 patrunjel radacina

1/2 telina mica

100 ml ulei

500 ml bulion rosii de casa

3 linguri orez

1 lingurita rasa boia

1 foaie dafin

1 crenguta cimbru

1 lingura rasa zahar

sare

patrunjel verde tocat

500 gr carne tocata mix porc- vita [ in casa ]

1 ou

1/2 ceapa

1 lingura patrunjel tocat

sare

piper

Categorii