Ciorba de fasole verde cu carne afumata
Reteta culinara Ciorba de fasole verde cu carne afumata din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de fasole verde cu carne afumata
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de fasole verde cu carne afumata
Cum iarna nu-i ca vara si ziua ca noaptea , asemenea ciorbele mele sunt diverse . De data aceasta am folosit ca ingredient diferit , pastarnacul . Nu sunt fan-pastarnac pentru ca imprumuta un gust dulceag mancarii . De data aceasta s-a completat in mod fericit cu morcovii de la soacra [ ea are un soi ce-l cultiva de mult timp si nu sunt dulci ].
INGREDIENTE
Ingrediente Ciorba de fasole verde cu carne afumata
500 gr fasole verde - de sera
500 gr carne porc afumata -de casa
4 linguri ulei floarea soarelui
3 catei usturoi
2 morcovi
2 tije telina verde
1 pastarnac
1 ceapa mare galbena
1 crenguta cimbru verde
1 legtura mica patrunjel verde
1 foaie dafin
1 ceapa verde
1 pahar suc rosii
piper
sare