Ciorba de gasca

Ciorba de gasca cu bors si taitei de casa si ou de rata. O delicatesa atat de simplu de facut.

Timp de preparare 3 ore si 20 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de gasca

Carnea si maruntaiele se pun la fiert cu sare pana lasa spuma ce va fi luata cu spumiera.

Se toaca ceapa, mararul, leusteanul marunt, morcovul, telina si pastarnacul se taie cubulete si se arunca in ciorba, apoi se pune 1/2 pahar de suc de rosii cu pulpa.

Dupa ce ciorba a fiert aproximativ 2 ore, se pune borsul de casa (daca aveti asa ceva) dupa gust, apoi taitei de casa care se fierb aproximativ 15 minute.

Oul de rata de bate usor intr-un bol in care punem cu polonicul ciorba si amestecam continuu impreuna.

Ingrediente Ciorba de gasca

Carne (si maruntaie de gasca)

Marar

Patrunjel

Leustean

Morcov

Telina

Pastarnac

Suc de rosii cu pulpa

3 cepe

Bors

Sare

Ou de rata

Taitei de casa

Categorii