Ciorba de gulioare umplute cu piept de curcan
Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Ungaria. Cum sa faci Ciorba de gulioare umplute cu piept de curcan
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de gulioare umplute cu piept de curcan
Macar o data pe an, prepar ciorba de gulioare umplute . Este greu sa mai gasesti gulioare tinere si mici . De data aceasta am venit cu ele de la piata . Acum gasesti aproape orice , chiar si broccoli , cultivat local . Este o ciorba specific ardeleneasca ,imprumutata de la vecinii unguri , pentru mine cu gust de copilarie .
INGREDIENTE
Ingrediente Ciorba de gulioare umplute cu piept de curcan
8 gulioare tinere -cat un ou de gasca
2 morcovi
2 cepe verzi
2 cartofi mici /sau3 linguri orez
4 linguri ulei floarea soarelui
1 crenguta de cimbru uscat-poate fi si verde daca aveti
1 pahar smantana grasa sau iaurt grecesc gras
500 gr pipept de curcan
1 ou
2 linguri pesmet
1 lingura faina alba de grau
patrunjel verde
marar verde
sare
piper negru macinat
otet mere -optional .