Ciorba de perisoare cu leustean

Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu leustean

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu leustean

 

 Ciorba de perisoare face parte din topul preferintelor noastre . Cum sa nu o prepari periodic ? Ca o veritabila gurmanda incerc combinatii cu diverse verdetur isau legume !!! Va invit acum la ciorbita de perisoare  cu leustean . Carne , ou , legume , leustean ,bulion , pasta de ardei din gradina  proprie sau din  gospodaria rudelor de la tara .Cum sa nu aiba gust bun ?

Ingrediente Ciorba de perisoare cu leustean

Perisoare :

500 gr carne tocat amestec vitel cu porc

1 ou

2 linguri pesmet

2 linguri lapte

2 linguri patrunjel tocat

1/2 ceapa sare

piper

boia

sare

4 linguri ulei floarea soarelu

2 linguri pasta ardei -productie proprie i

2 morcovi

1 patrunjel radacina

1 ceapa

1 felie telina

1 ardei iute

300 ml bulion rosii-productie proprie

1 legatura mica leustean verde

sare

Categorii