Ciorba de perisoare cu leustean
Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu leustean
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu leustean
Ciorba de perisoare face parte din topul preferintelor noastre . Cum sa nu o prepari periodic ? Ca o veritabila gurmanda incerc combinatii cu diverse verdetur isau legume !!! Va invit acum la ciorbita de perisoare cu leustean . Carne , ou , legume , leustean ,bulion , pasta de ardei din gradina proprie sau din gospodaria rudelor de la tara .Cum sa nu aiba gust bun ?
Ingrediente Ciorba de perisoare cu leustean
Perisoare :
500 gr carne tocat amestec vitel cu porc
1 ou
2 linguri pesmet
2 linguri lapte
2 linguri patrunjel tocat
1/2 ceapa sare
piper
boia
sare
4 linguri ulei floarea soarelu
2 linguri pasta ardei -productie proprie i
2 morcovi
1 patrunjel radacina
1 ceapa
1 felie telina
1 ardei iute
300 ml bulion rosii-productie proprie
1 legatura mica leustean verde
sare