Ciorba de perisoare cu praz, tarhon si smantana
Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de perisoare cu praz, tarhon si smantana
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu praz, tarhon si smantana
Ciorba de perisoare se afla in topul preferintelor tuturor. Vorbesc de aceea preparata in casa cu ingrediente proaspete. Nu cred ca poate spune cineva ca nu-i place. Eu cel putin nu am auzit. De data aceasta am inlocuit ceapa cu praz. Imi plac mult perisoarele din piept de pui la care am mai adaugat si putina carne de porc. Aceasta ciorba este prezentata intr-una din farfuriile ramase de la bunica mea Irina. "Bunatati de Paste''
Ingrediente Ciorba de perisoare cu praz, tarhon si smantana
2 fire praz tanar
2 morcovi
1 patrunjel radacina
1 bucata telina
1 borcan mic rosii cherry -productie proprie
1 pahar smantana fermentata
1 lingura tarhon maruntit conservat in otet
otet aromatizat cu tarhon
4 linguri ulei floarea soarelui
sare
500 g piept de pui
250 g carne porc
2 linguri praz maruntit
1 lingura patrunjel verde
1 ou
1 lingura cu varf pesmet
sare
piper