Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Timp de preparare o ora

Dificultate Medie

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

Ceapa se toaca marunt, se pune cateva minute la calit, dupa care se adauga morcovii taiati rondele sau cuburi. Dupa ce s-au calit putin, se pun in oala de ciorba la fiert, la foc potrivit. Se amesteca ingredientele pentru perisoare, se formeaza bilute si se adauga in oala. Cartofii se curata de coaja, se taie cuburi si se pun la fiert in oala de ciorba. Dovleceii se curata de coaja si se taie rondele, se adauga dupa ce perisoarele sunt fierte. Rosiile le taiem cuburi si le punem in ciorba, punem si bulionul impreuna cu condimentele, dupa gust. Sfecla rosie se taie cuburi (eu am avut fiarta deja) si se pune chiar la sfarsit, daca aveti proaspata, o puneti mai la inceput ca sa fiarba. Cand este gata, punem patrunjel proaspat.

Ingrediente Ciorba de perisoare cu sfecla rosie si legume

1 ceapa rosie

2 morcovi

2 bucati de sfecla rosie

2 dovlecei zucchini mici

2 rosii

2 cartofi

2 -3 linguri bulion

condimente:

vegeta

leustean uscat

piper alb

bors maggic

ulei de masline

Pentru perisoare:

1 lingura de orez

1 tavita amestec de carne tocata

1 ou

cimbru

Categorii