Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon
Reteta culinara Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon din categoria Supe/Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon
Pentru mine perisoarele, conform dex-ului, trebuie neaparat sa contina si orez pe langa carnea tocata. Am vazut ca in unele retete s-a exclus orezul, eu nu-l exclud, asa le stiu de mica, asa le voi face in continuare. Am ales de data aceasta sa le fac doar din carne de vitel si am aromat ciorba cu mult tarhon, o nebunie! V-o recomand cu mare drag!
Ingrediente Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon
Pentru perisoare:
1 kg carne tocata de vitel
2 cepe galbene
1 cescuta orez(120 ml)
sare
cimbru uscat
piper negru macinat
2 oua
Pentru supa:
4 l apa
3 cepe galbene
1 morcov mare
1 radacina patrunjel
1 pastarnac
1 ardei rosu
sare dupa gust
tarhon uscat
patrunjel verde