Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon

Reteta culinara Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon din categoria Supe/Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon

 

Pentru mine perisoarele, conform dex-ului, trebuie neaparat sa contina si orez pe langa carnea tocata. Am vazut ca in unele retete s-a exclus orezul, eu nu-l exclud, asa le stiu de mica, asa le voi face in continuare. Am ales de data aceasta sa le fac doar din carne de vitel si am aromat ciorba cu mult tarhon, o nebunie! V-o recomand cu mare drag!

Ingrediente Ciorba de perisoare din carne de vitel, cu tarhon

Pentru perisoare:

1 kg carne tocata de vitel

2 cepe galbene

1 cescuta orez(120 ml)

sare

cimbru uscat

piper negru macinat

2 oua

Pentru supa:

4 l apa

3 cepe galbene

1 morcov mare

1 radacina patrunjel

1 pastarnac

1 ardei rosu

sare dupa gust

tarhon uscat

patrunjel verde

Categorii