Ciorba de peste
Instructiuni de preparare Ciorba de peste
Tocam legumele dupa preferinta, cubulete sau felii. A dat albitura prin razatoare. A calit putin ceapa apoi am adaugat morcovul si celelalte legume pe rand.
A lasat sa fiarba pe jumatate apoi am adaugat pestele taiat bucati si capetele bine curatate . Pestele nu trebuie lasat sa fiarba mult caci se alege praful de el.
Cu cat folositi mai multe tipuri de peste cu atat va iesi ciorba mai gustoasa. Spre sfarsitul fierberii se adauga orezul si rosiile pasate sau taiate cubulete.
Acrim cu borsul dat intr-un clocot cu putina verdeata si o ceapa. Potrivim de sare si adaugam verdeata. A pus si niste leustean uscat.
Mai puteti adauga niste pasta de tomate concentrate. Se serveste atat calda cat si rece alaturi de ardei iute.
Ingrediente Ciorba de peste
Peste
Radacinoase, albitura si telina
1-2 morcovi
1 ceapa alba
1 ceapa rosie
1 legatura ceapa verde obtional
2 ardei capia rosii
Cateva tomate
1 cartof
1 mana de orez
Leustean verde proaspat
Bors pentru acrit