Ciorba de peste

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de peste

Se curata ceapa, morcovii, patrunjelul si cartofii si se spala bine. Se taie morcovii si patrunjelul cubulete mici, ceapa verde si cea uscata se taie marunt. Se pune apa la fiert, in care se adauga sarea si uleiul. Se adauga pe rand ceapa uscata si cea verde, morcovii,patrunjelul, cartofii si orezul. Cand s-au fiert cartofii, se adauga rosiile Cirio. Se mai acreste cu o lingura de otet, dupa gust. Cand este aproape gata, se adauga pestele, se mai lasa circa 10 -15 min. la fiert. La final se adauga leusteanul.

Ingrediente Ciorba de peste

-Peste (salau

cara

biban)

- 1 ceapa uscata

- 1 ceapa verde

- 2 morcovi

- 3 cartofi

- 1 patrunjel

- 1 ceasca orez

- 1 cutie rosii Cirio

- 1 legatura leustean

- sare

- 1 lingura ulei

- 1 lingura otet

Categorii