Ciorba de peste cu dovlecel
Reteta culinara Ciorba de peste cu dovlecel din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de peste cu dovlecel
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de peste cu dovlecel
Am vrut sa-i spun la aceasta ciorba , de peste cu patru capete . Suna cam dubios . Adevarul ca la prepararea ei am folosit capetel a patru soiuri diferite de peste proaspat : stiuca , crap , platica si salau .Daca spun sotului ca prepar ciorba cu dovlecel imi da replica ,, Aia sa o mananci tu "" .Am ales sa nu-l avertizez si dupa cea a savurat si laudat ciorba , i-am devaluit ca si renegatul dovlecela fost prezent :D !!!
INGREDIENTE
Ingrediente Ciorba de peste cu dovlecel
4 capete mari si cozi de la 4 pesti diferiti : stiuca , crap , platica , salau
4 linguri otet mere infuzat cu ardei iute
4 rosii uscate conservate in ulei de masline
4 catei usturoi
4 linguri ulei masline
2 morcovi
2 cartofi mici
1 dovlecel
1 ceapa
1 foaie dafin
1 lingurita oregano uscat
1 lingurita piper boabe
fulgi chilli proaspat rasnit
cimbru verde
sare