Ciorba de porc cu leustean, mazare si fasole verde

Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de porc cu leustean, mazare si fasole verde

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de porc cu leustean, mazare si fasole verde

 

 Am avut o bucatica de carne de porc care nu era suficienta pentru prepararea unui fel principal. M-am gandit sa o fierb in supa . Pentru ciorba taraneasca erau de tocat prea multe legume . Cum trebuia sa pun rapid ceva pe masa am simplificat operatiunile si am obtinut ce se vede .

 

INGREDIENTE
400 gr carne de porc macra -de casa 1 ceapa rosie 1 morcov 1 cartof 1 pahar de mazare verde -congelata 1 pahar de fasole verde -congelata 1/2 pahar bulion rosii -de casa 1/2 lingurita boia 1 lingura leustean tocat -conservat in sare . sare piper patrunjel verde tocat Carnea de porc se taie in 6 bucati mai mari si se pune la fiert in apa cu sare . Pentru rapiditatea fierberii folositi apa clocotita obtinuta cu ajutorul fierbatorului. Curatat si spalati ceapa , cartofii si morcovul. Morcovul l-am spiralat cu ajutorul aparatului de spiralizat legume . Cartoful se taie cuburi , ceapa se toaca marunt . Adaugati legumele pregatite si leusteanul tocat la oala ce fierbe . Cand carnea incepe sa fie patrunsa se pun legumele verzi care au fost decongelate la temperatura camerei . Mai lasati sa fiarba un clocot .Adugati bulionul ,boiaua si opriti fierberea . Dregeti ciorba cu sare , piper si o serviti garnisita cu patrunjel verde tocat In fiecare farfurie se pune cate o bucata de carne ..

Pofta buna !!!

Ingrediente Ciorba de porc cu leustean, mazare si fasole verde

400 gr carne de porc macra -de casa

1 ceapa rosie

1 morcov

1 cartof

1 pahar de mazare verde -congelata

1 pahar de fasole verde -congelata

1/2 pahar bulion rosii -de casa

1/2 lingurita boia

1 lingura leustean tocat -conservat in sare .

sare

piper

patrunjel verde tocat

Categorii