Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Reteta culinara din categoria Multicooking. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

 

In aceste zile am testat noul Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune, cel mai fain aparat testat de pana acum sau cel putin pentru mine asa a fost.  Are 4 moduri de preparare, 8 setari de gatire rapida, control digital si capacul este cu inchidere etans. Mancarea se pregateste foarte repede, ca nici nu ai timp sa te invarti prea mult prin casa, ca imediat auzi sonorul ca este gata. Am fost sceptica la inceput, nu ma asteptam sa fie chiar asa, dar m-a cucerit de la prima reteta. Am inceput cu o ciorba de pui, ca asta aveam in plan sa pregatesc, pentru ca la noi in casa se face ciorba in fiecare saptamana.  A iesit super buna, s-a facut foarte repede, ne-a placut mult!

Ingrediente Ciorba de pui cu rosii si taitei la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

4 bucati de pui (2 pulpe superioare, 2 pulpe inferioare)

1 gogosar

1 morcov

½ radacina patrunjel

½ radacina pastarnac

1 ceapa mica

600 gr rosii de gradina

½ legatura patrunjel verde

sare

piper

1 lingura amestec de legume natural

o cana cu bors de casa

o mana de taitei cu ou

Categorii