Ciorba de pui cu zeama de varza murata
Instructiuni de preparare Ciorba de pui cu zeama de varza murata
A spalat pulpele. A curatat,spalat si taiat ceapa si zarzavaturile . Se pun toate la prajit intr-o lingura de untura de gaina sau in ulei.
Cand s-au rumenit usor,adugam putina sare,boia si apa. Putina sare,pentru ca zeama de varza e deja sarata.Ii vom potrivi gustul la sfarsit.
Lasam sa fiarba linistit sub capac. Cand zarzavatul si carnea sunt fierte,scoatem pulpele din ciorba,indepartam pielea si taiam carnea in bucati potrivite.
O punem inapoi in ciorba. Adaugam mazarea,zeama de varza si orezul sau fideaua si ardeiul iute.
O punem inapoi in ciorba. Adaugam mazarea,zeama de varza si orezul sau fideaua si ardeiul iute.
Ingrediente Ciorba de pui cu zeama de varza murata
pulpe de pui,2 sau 4,dupa cum vreti sa fie ciorba de carnoasa.
o lingura untura de gaina,sau 100 ml ulei
zarzavat
o ceapa
200 g mazare congelata sau din conserva
sare,piper,boia
- 75 g orez sau fidea
3 litrii apa
1 litru zeama de varza murata
1 ardei iute
verdeata.