Ciorba de vacuta cu rubarba
Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de vacuta cu rubarba
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba de vacuta cu rubarba
Mno, tot mi-a rămas rubarbă după ce am preparat o prăjitură minunată. Iar am dat căutare pe site, cu cuvântul cheie rubarbă, șiiiii, surpriză, în afară de nenumărate prăjituri, a apărut și ciorbița Simonei, cu pitoance și rubarbă ;) Pfff minunată, am zis, așa că zis și făcut, doar că am înlocuit ciupercile cu cărniță! Mulțumesc pentru idee! Eiii și uite așa a luat naștere, o nouă rețetă pentru provocarea "retete pentru mese in familie".
Ingrediente Ciorba de vacuta cu rubarba
Pulpă de vită cca. 600 g,
Ardei kapia 1 bucată,
Morcovi 2 bucăți,
Ceapă galbenă 1 bucată,
Ceapă verde 2 fire,
Fasole verde păstăi cca. 250 g,
Păstârnac rădăcină ½ bucată,
Pătrunjel rădăcină ½ bucată,
Apio 1 tijă,
Țelină rădăcină cca. 50 g,
Gulie albă ½ bucată,
Rubarbă 3 tije,
leuștean proaspăt ½ legătură,
Pătrunjel proaspăt ½ legătură,
ulei de floarea soarelui presat la rece Sanovita cca. 2 linguri,
Sare de mare cu mirodenii cca. 10 g,
Boia de ardei dulce 2 lingurițe,
Piper proaspăt măcinat 1 linguriță.