Ciorba de vacuta cu rubarba

Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Cum sa faci Ciorba de vacuta cu rubarba

Timp de preparare 90 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba de vacuta cu rubarba

 

Mno, tot mi-a rămas rubarbă după ce am preparat o prăjitură minunată. Iar am dat căutare pe site, cu cuvântul cheie rubarbă, șiiiii, surpriză, în afară de nenumărate prăjituri, a apărut și ciorbița Simonei, cu pitoance și rubarbă ;) Pfff minunată, am zis, așa că zis și făcut, doar că am înlocuit ciupercile cu cărniță! Mulțumesc pentru idee! Eiii și uite așa a luat naștere, o nouă rețetă pentru provocarea "retete pentru mese in familie".

Ingrediente Ciorba de vacuta cu rubarba

Pulpă de vită cca. 600 g,

Ardei kapia 1 bucată,

Morcovi 2 bucăți,

Ceapă galbenă 1 bucată,

Ceapă verde 2 fire,

Fasole verde păstăi cca. 250 g,

Păstârnac rădăcină ½ bucată,

Pătrunjel rădăcină ½ bucată,

Apio 1 tijă,

Țelină rădăcină cca. 50 g,

Gulie albă ½ bucată,

Rubarbă 3 tije, 

leuștean proaspăt ½ legătură,

Pătrunjel proaspăt ½ legătură, 

ulei de floarea soarelui presat la rece Sanovita cca. 2 linguri,

Sare de mare cu mirodenii cca. 10 g,

Boia de ardei dulce 2 lingurițe,

Piper proaspăt măcinat 1 linguriță.

Categorii