Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

Timp de preparare o ora si 25 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

Se spala pieptul de pui, se taie cubulete si se pune fiert cu putina sare. Dupa ce a dat in clocot, se aduna spuma cu supiera. Se spala, se curata si se taie marunt morcovul, pastarnacul, telina, prazul si ardeiul gras si se adauga la supa. Se lasa pe foc pana fierb si legumele apoi se taie rosiile cubulete si adauga la supa. Se condimenteaza supa cu sare si piper dupa gust . Se fierbe borsul si se adauga la ciorba. Se bate oul cu putina sare si se prajeste omleta, la final adaugam putin leusean uscat. Se taie omleta sub forma unor taietei si se adauga la supa. La final se adauga leustean verde tocat marunt. Pofta buna!

Ingrediente Ciorba deasa de legume cu pui si taietei din omleta

1 piept de pui

1 fir de praz

1 ardei gras rosu

1 morcov

1 pastarnac

1 fir telina apio

2 oua

250 gr rosii in bulion

Leusean verde

Sare

piper

2 l apa

300 ml bor

Categorii