CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE
Reteta culinara CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE din categoria Supe/Ciorbe. Cum sa faci CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE
Daaa, nu sunt sărbători pascale, nouă ne place carnea de oaie/miel în orice perioadă a anului ;) Sunt mulți cârcotași, ce asociază carnea de oaie/miel doar cu sărbătorile pascale ;) La stână, carnea de oaie se consumă toată perioada anului. Aduc o ciorbiță simplă, aaa, tot așa, unii vor cârcoti, că nu-i ciorbă ci supă, că nu e acră;) Nouă ne-a plăcut, iar cei care au dorit-o mai acră, s-au folosit de clasicul oțet sau ardeii iuți oțețiți ;) Spor și poftă bună!
Ingrediente CIORBĂ DIN CARNE DE OAIE
Pulpă de oaie cca. 300 g,
Costițe de oaie cca. 300 g
Morcovi 2 bucăți,
Păstârnac 1 bucată,
Pătrunjel rădăcină 1 bucată,
țelină cca. 100 g,
gulie ½ bucată,
sare iodată,
foi de dafin piper proaspăt măcinat,
verdeață: pătrunjel și leuștean câte ½ legătură,
paste risoni de la Barilla cca 100 g.