Ciorba din oase de porc

Timp de preparare 40 minute

Dificultate Foarte usor

Sursa reteta PetitChef.ro

Instructiuni de preparare Ciorba din oase de porc

Dupa ce spalam oasele si carnea, taiem carnea cubulete, le punem la fiert in 3 litri de apa cu sare, iar pana incepe sa fiarba ne ocupam de legume si le tocam marunt.

Cand ciorba incepe sa fiarba, indepartam spuma care apare. Adaugam legumele cand dispare spuma si le lasam sa fiarba pana sunt facute. In acest timp, punem la fiert borsul, il lasam sa dea un clocot si il pastram aproape pentru cand il vom adauga in ciorba.

Cand legumele si carnea sunt fierte, adaugam rosiile tocate marunt si borsul, lasam sa mai dea cateva clocote si luam vasul de pe foc.

Presaram cu patrunjel si leustean tocate fin si servim cu ardei iute aceasta ciorbita delicioasa care are aproximativ 85 calorii la 100 grame.

Ingrediente Ciorba din oase de porc

400 g oase porc

600 g carne de porc

400 g rosii decojite

3 - 4 cartofi

1 pastarnac

o bucata de telina

1 ceapa

1 ardei

1 litru bors

sare

patrunjel, leustean

Categorii

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

Reteta culinara Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă din categoria

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri - Cum se prepa

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă

Dovlecei umpluți cu brânzeturi - Gustarea rapidă și delicioasă - Cum se prepara acesti Dovlecei umpl

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitură plină de savoare și aromă - Cum se prepara acesti Ca

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros - Cum se prepara acest Dovl

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți

Dovlecei pane cu sos de usturoi - Grozav de gustoși și crocanți - Cum se prepara acesti Dovlecei pan

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi

Pulpa de miel confiata 3 ore cu unt de usturoi - Decongelati untul de usturoi sau pregatiti-l proasp

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă - Cum se prepara Tocănița cu carne