Ciorba din oase de porc
Instructiuni de preparare Ciorba din oase de porc
Dupa ce spalam oasele si carnea, taiem carnea cubulete, le punem la fiert in 3 litri de apa cu sare, iar pana incepe sa fiarba ne ocupam de legume si le tocam marunt.
Cand ciorba incepe sa fiarba, indepartam spuma care apare. Adaugam legumele cand dispare spuma si le lasam sa fiarba pana sunt facute. In acest timp, punem la fiert borsul, il lasam sa dea un clocot si il pastram aproape pentru cand il vom adauga in ciorba.
Cand legumele si carnea sunt fierte, adaugam rosiile tocate marunt si borsul, lasam sa mai dea cateva clocote si luam vasul de pe foc.
Presaram cu patrunjel si leustean tocate fin si servim cu ardei iute aceasta ciorbita delicioasa care are aproximativ 85 calorii la 100 grame.
Ingrediente Ciorba din oase de porc
400 g oase porc
600 g carne de porc
400 g rosii decojite
3 - 4 cartofi
1 pastarnac
o bucata de telina
1 ceapa
1 ardei
1 litru bors
sare
patrunjel, leustean