Ciorba din oase de vita si porc
Reteta culinara Ciorba din oase de vita si porc din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba din oase de vita si porc
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba din oase de vita si porc
Am avut invitaţi in week-end şi am vrut mai intâi sa fac o ciorbiţa doar din oase porc, dar se vede treaba că prin Bucureşti lumea manâncă doar carne macră. Ceva oase cu carniţă pe ele, ioc! Şi atunci am cumpărat alături de nişte oase de la şir, cam fără carne şi piept de vită.
Ingrediente Ciorba din oase de vita si porc
1,5 kg oase de porc + oase de vită cu carniţă
7 l de apa
1 l borş
2 morcovi, tăiaţi cuburi mici
2 cepe mari, tăiate cuburi mici
1 ţelina mică, tăiata cuburi mici
1 pătrunjel/păstârnac, tăiat cuburi mici
1 ardei gras rosu+ 1 ardei gras verde, tăiaţi cuburi mici
1 cutie roşii decojite, în suc
1 legatură leuştean/pătrunjel/mărar, dupa gust (eu cu leuşteanul!)
sare, dupa gust