Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau

Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau

 

     ,, Mancare romaneasca "   Ciorba de perisoare si levesha de pui sau vacuta [ supa limpede] sunt cele mai apreciate la noi in casa . Asa-i algoritmul la zamuri la mine in casa : una alba , una rosie , una limpede . Acum i-a venit randul celei rosii . Daca are si perisoare in ea nu-i problema, ne sacrificam :D .Diferenta este facuta de faptul ca am inlocuit orezul cu grau .Grul are un gust deosebit de bun .  

Ingrediente Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau

3 cepe verzi

2 tije telina verde apio

2 morcovi

3 linguri ulei

3 linguri pasta rosii.

4 linguri grau prefiert

1/2 kg carne porc

2 linguri gris de grau

1 ou

1 legatura mica patrunjel verde

boia dulce de ardei

sare

piper

Categorii