Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau
Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau
,, Mancare romaneasca " Ciorba de perisoare si levesha de pui sau vacuta [ supa limpede] sunt cele mai apreciate la noi in casa . Asa-i algoritmul la zamuri la mine in casa : una alba , una rosie , una limpede . Acum i-a venit randul celei rosii . Daca are si perisoare in ea nu-i problema, ne sacrificam :D .Diferenta este facuta de faptul ca am inlocuit orezul cu grau .Grul are un gust deosebit de bun .
Ingrediente Ciorba rosie cu perisoare de porc si grau
3 cepe verzi
2 tije telina verde apio
2 morcovi
3 linguri ulei
3 linguri pasta rosii.
4 linguri grau prefiert
1/2 kg carne porc
2 linguri gris de grau
1 ou
1 legatura mica patrunjel verde
boia dulce de ardei
sare
piper