Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel

Reteta culinara Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel
Timp de preparare 90 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel
La ciorbita aceasta mai puneam si varza verde . Unii dintre noi strmba din nas la aceasta leguma , asa ca am renuntat la ea . Bineinteles ca nu am pierdut ocazia de a va prezenta ciorba in farfuria mea ,, de zestre '' ce o am de la bunica Irina din Horoatul-Crasnei.
Ingrediente Ciorba taraneasca de porc cu mazare si dovlecel
1 kg pulpa porc
2 cepe
2 morcovi
2 cartofi
2 rosii
200 gr mazare verde
1 ardei rosu
1 ardei verde
1 dovlecel[200 gr]
1 felie telina
1 pahar bulion
patrunjel verde
1 lingurita sare