Ciorba taraneasca de purcel

Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba taraneasca de purcel

Timp de preparare 60 minute

Sursa reteta Bucataras.ro

Instructiuni de preparare Ciorba taraneasca de purcel

 

 La bogatia de legume gustoase este pacat sa nu faci o ciorba cu de toate. Daca mai pui si putina carnita de gust si mai bine !!!

Ingrediente Ciorba taraneasca de purcel

500 gr carne de purcel taiata cuburi

200 gr conopida [tulpini si frunze ramasa de la salata ]

200 gr cartofi cubulete

200 gr fasole verde fideluta -taiata bucati

200 gr fasole rosie boabe -fiarta

100 ml ulei floarea soarelui

4 ardei mici -culori diferite

2 cepe rosii

2 morcovi

2 rosii tocate

2 tulpini leustean verde

1 telina mica

patrunjel verde

sare

piper

Categorii