Ciorba taraneasca de vacuta, de iarna
Reteta culinara din categoria Supe/Ciorbe. Specific Romania. Cum sa faci Ciorba taraneasca de vacuta, de iarna
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciorba taraneasca de vacuta, de iarna
Cam la doua saptamani imi place sa prepar o supa limpede de vacuta cu legume. O parte din zeama o folosesc la supa cu galuste sau taitei. A doua zi cealalta parte de zeama o folosesc ca baza pentru o alta ciorba. Rapid si practic !!!
INGREDIENTE
Ingrediente Ciorba taraneasca de vacuta, de iarna
500 gr carne vacuta fiarta in supa
200 gr mazare verde -congelata
200 gr fasole verde -congelata
200 gr conopida -congelata
200 gr varza de Bruxelles-congelata
100 ml ulei floarea soarelui
2 l supa clara de vacuta cu legume
10 cm praz
1 gogosar
2 rosii
2 morcovi -fierti din supa
2 cartofi fierti din supa
1 patrunjel radacina -fiert din supa
1 frunza dafin verde
telina verde
piper negru macinat
sare