Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

Spălați dovlecelul, ștergeți-l și tăiați-l în felii subțiri (fie cu o răzătoare specială pentru feliere, fie cu un robot de bucătărie cu o lamă specială pentru feliere). Feliile obtinute se sareaza usor si se lasa 10 minute pana le lasa apa, apoi se sterg cu un servetel de bucatarie si se aseaza intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt. Asezam feliile de dovlecel una langa alta, putin suprapuse (soda) apoi condimentam cu piper si le stropim cu ulei de masline (daca mai vrei sare poti sa pui sare, dar avand in vedere ca am pus sare la inceput am evitat chestia asta) . Coacem jumatate de ora intoarce tava din 10 in 10 sa nu se mai arda, le-am mai lasat putin: D Au iesit niste chipsuri foarte gustoase si sunt minunate pentru vara!

Ingrediente Cipsuri din dovlecel verde la cuptor

1 dovlecel verde

sare

piper

ulei de masline

Categorii