Ciulama cu limba de porc

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciulama cu limba de porc

Se taie limba de porc in bucati si se fierbe in apa sarata (cam 2 litri de apa), dupa primul clocot se spumeaza si se adauga ceapa si morcovul si patrunjelul taiate marunt. Separat, intr-o cratita, se pune faina in uleiul incins si dupa ce se rumeneste putin, se stinge cu supa in care a fiert limba si legumele, amestecand continuu sa nu se faca cocoloase. Se fierbe 30 minute. Daca este nevoie se mai adauga supa. Cand totul este fiert, se pune usturoiul pisat, bucatile de carne, verdeata si se mai da intr-un clocot. POFTA BUNA!!!:*

Ingrediente Ciulama cu limba de porc

- o limba de porc

- 2 cepe

- 1 morcov

- 5 linguri ulei

- 5 linguri faina

- sare

- piper

- 2 catei de usturoi

- jumatate legatura de patrunjel

Categorii