Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă - Cum se prepara Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă
Una dintre cele mai gustoase combinații de ingrediente este cea de pui cu spanac și sos de smântână. Noi am adăugat și câteva ciuperci ca să iasă mai savuroasă mâncarea. Pentru acest Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă, ai nevoie de câteva ingrediente: piept de pui, ciuperci, spanac, smântână, usturoi.
Ingrediente Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă
Ingrediente Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă:
500 g piept de pui dezosat (sau pulpe de pui dezosate)
200 g spanac proaspăt
250 g ciuperci
300 ml smântână de gătit
3 căței de usturoi
3-4 lg ulei de măsline
pătrunjel verde
sare și piper