Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)
Reteta culinara Ciuperci coapte cu verdeturi (de post) din categoria Mancaruri de post. Cum sa faci Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)
Timp de preparare 60 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)
Daca tinem post avem nevoie de proteine vegetale asa ca ciupercile sunt o alegere excelenta.
400 gr ciuperci champignon brune 2 linf=guri patrunjel verde tocat 2 linguri marar verde tocat 2 linguri ulei de masline sare piper negru macinat Trecem ciupercile printr-un jet de apa rece si le scurgem bine. Rupem piciorusele si le taiem marunt. Intr-o tigaie punem 1 lingura ulei de masline si calim ciupercile tocate impreuna cu putina sare si piper macinat.Oprim focul si adaugam mararul si patrunjelul. Umplem palariile cu acest amestec. Coacem ciupercile fie intr-o tava in cuptor fie in aparatul Crock Pot, asa cum am facut eu. Pornim aparatul Crock-Pot pe unctia coacere la 130 de grade pentru 1 ora. Cand aparatul s-a incalzit asezam ciupercile si le stropim cu uleiul ramas. Servim ciupercile reci ca aperitiv.Ingrediente Ciuperci coapte cu verdeturi (de post)
400 gr ciuperci champignon brune
2 linf=guri patrunjel verde tocat
2 linguri marar verde tocat
2 linguri ulei de masline
sare
piper negru macinat