Ciuperci cu branza Brie si smantana

Timp de preparare o ora

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci cu branza Brie si smantana

Ciupercile se taie felii mai groase, iar ceapa de taie in cubulete mici. Ceapa se caleste in 3-4 linguri de ulei. Cand devine transparenta se adauga ciupercile. Se calesc pana cand scade aproape de tot apa din tigaie (apa este lasata de ciuperci, nu se adauga alta). Dupa ce s-a evaporat apa se adauga in tigaie branza, taiata in cuburi. Dupa ce s-a topit branza se toarna peste compozitie smantana, se pune sare si piper si se lasa pe foc pana cand incepe sa fiarba. Dupa ce se stinge focul se adauga patrunjel tocat.

Ingrediente Ciuperci cu branza Brie si smantana

Ciuperci Champignon - 500 grame

Branza Brie - 150/200 grame

Smantana - 250 ml

O ceapa de marime medie

Patrunjel verde

Sare si piper

Categorii