Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Timp de preparare 30 minute

Dificultate Redusa

Sursa reteta Gustos.ro

Instructiuni de preparare Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Topiti untul intr-o tigaie. Puneti prazul si usturoiul tocate marunt, caliti-le cateva minute amestecand bine pentru a nu se arde. Adaugati ciupercile si ardeiul gras tocate grosier si lasati sa fiarba la foc mediu pentru cateva minute. Intr-o tigaie de teflon separata rumeniti puiul taiat cubulete, fara ulei. Puneti in tigaia cu ciuperci, adaugati rosiile taiate cubulete, sucul de rosii si vinul si fierbeti 7 minute cu capacul pus. Aveti grija sa nu scada prea mult, ci dupa gust. Adaugati smantana dupa gust si mai fierbeti 2 minute. Asezonati, puneti si paprika. Luati de pe foc si presarati deasupra patrunjel tocat marunt, puneti capacul cateva minute apoi serviti cu salata verde sau muraturi.

Ingrediente Ciuperci cu pui in sos de vin alb

Reteta aceasta am adaptat-o de la soacra mea. Sunt innebunita dupa ciuperci

dupa cum ati tot vazut din postarile mele:) am pus in plus piept de pui si un sos de vin alb

care fac din reteta aceasta un fel principal

potrivit pentru o zi friguroasa de iarna. Eu o voi pregati si vara

nu-i bai

la cat de delicioasa este!

1 praz

5 catei usturoi

500g ciuperci

Un piept pui

4 rosii

50ml suc rosii

1 ardei gras rosu

2 linguri smantana

50ml vin alb

Patrunjel

Paprika

40g unt

Categorii