Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid
Reteta culinara Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid din categoria Aperitive / Garnituri. Cum sa faci Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid
Timp de preparare 30 minute
Sursa reteta Bucataras.ro
Instructiuni de preparare Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid
Andra Mihail a pregătit rețeta perfectă pentru ciuperci pane crocante, servite cu un sos cremos de iaurt grecesc. Un aperitiv delicios și rapid, ideal pentru orice ocazie. Pentru reteta de Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid, ai nevoie de: ciuperci, făină, ouă, pesmet, iaurt și condimente.
Ingrediente Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid: 400 gr ciuperci albe, mici 3 ouă de găină 100 gr făină de grâu 50 gr pesmet parmezan 250 gr iaurt grecesc cimbrișor mentă uscată ulei de floarea soarelui sare și piperCum se prepară Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid:
Pune sare și piper peste făină și amesteca.
Rade parmezan peste pesmet și adaugă puțin cimbrișor. Amestecă să se uniformizeze pesmetul.
Amestecă bine cele 3 ouă și condimentează cu sare și piper.
Trece fiecare ciupercă prin făină, ou și pesmet, apoi prăjește-le in baie de ulei încins. După ce s-au rumenit frumos pe toate părțile, scoate-le pe un platou cu hârtie de bucătărie ca să absoarbă excesul de ulei.
Condimentează iaurtul cu sare și puțină mentă uscată, apoi amestecă bine ca să se omogenizeze.
Ciupercile pane sunt gata pentru a fi savurate alături de sosul de iaurt grecesc aromat. Poftă bună!
Ingrediente Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid
Ingrediente Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid:
400 gr ciuperci albe, mici
3 ouă de găină
100 gr făină de grâu
50 gr pesmet
parmezan
250 gr iaurt grecesc
cimbrișor
mentă uscată
ulei de floarea soarelui
sare și piper